Αρχική / Διαφημιστείτε Σε Εμάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PARENTS HUB

Το Parents Hub είναι μια ανερχόμενη και τεχνολογικά καινοτόμα πλατφόρμα με ενημερωτικό υλικό για γονείς και προτάσεις επίλεκτων χώρων για παιδιά για διάφορες περιοχές της Αθήνας και των προαστίων.

Με αναφορές από δημοφιλείς ιστότοπους όπως η Huffington Post Ελλάδας και το Ladylike.gr και άρθρα από εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, το Parents Hub συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες χρήστες μηνιαίως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Google Analytics, παρά τον λίγο καιρό λειτουργίας του.

Οι επιλογές για προβολή είναι οι ακόλουθες: 1) Banners, 2) Advertorials / Sponsored Posts, 3) Native Άρθρα / Content Marketing Campaigns.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας στο τέλος της σελίδας, και θα ετοιμάσουμε μια πρόταση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες προώθησής σας.

Επωφεληθείτε από το μεγάλο γονεϊκό κοινό του Parents Hub και αυξήστε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας άμεσα.

Email Επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938832855

Τι Θα Κερδίσετε;

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η επιχείρησή σας προβάλλεται σε απόλυτα συναφές γονεϊκό κοινό που είναι δυνητικά έτοιμο να αγοράσει από εσάς.

ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Μέσα από την ιστοσελίδα του Parents Hub, πετυχαίνετε σημαντική αύξηση του Brand Awareness της επιχείρησής σας, καθώς εκτίθεστε σε χιλιάδες χρήστες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SEO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Μέσω έρευνας λέξεων-κλειδιά βρίσκουμε τι αναζητούν οι πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας. Έπειτα, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία νέου, 100% πρωτότυπου περιεχομένου όπου τονίζουμε όλα εκείνα που κάνουν την επιχείρηση ή το προϊόν σας μοναδικό.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΑΣ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.