Αρχική / Parents Hub Favorites
Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Στην κατηγορία “Parents Hub Favorites” μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα φανταστικά δρώμενα στην πόλη, όπως παιδικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες. Από επιλογές για εστιατόρια με τα παιδιά μέχρι θεματικά καφέ, πάρτε ιδέες για προσεγμένους χώρους που προσφέρουν άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ξεχωρίστε ανάμεσα σε πλήθος παιχνιδιών και αντικειμένων, δείτε τα καλύτερα της αγοράς και τι νέο κυκλοφορεί. Ανακαλύψτε βιβλία, παιχνίδια, χρηστικά αντικείμενα και είδη δώρων που έχουμε δοκιμάσει και συστήνουμε για εσάς. Εδώ είναι συγκεντρωμένες οι κορυφαίες προτάσεις μας για όλα τα παραπάνω, ώστε να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Νέα

Το Σκοτάδι Είναι Πράσινο: Μια “Πράσινη” Ιστορία Για Παιδιά

Η καλλιτεχνική εταιρία CALD και η σκηνοθέτις Αθηνά Χατζηαθανασίου ετοιμάζουν μια… πράσινη ιστορία για παιδιά που θα παρουσιαστεί από 22 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στο θέατρο Altera Pars, όπως και καθημερινές για σχολεία!

Νέα

Κυκλοφορώ Στον Δρόμο Με Ασφάλεια: Μια Βόλτα Με Το Ποδήλατο

Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς «Κυκλοφορώ στον δρόμο με ασφάλεια: Μια βόλτα με το ποδήλατο!» θα βρείτε όλες τις σωστές συμβουλές από τον παππού Μάκη, καθώς βοηθάει τα εγγόνια του, τη Δήμητρα, τον Σταύρο και τη Στυλιανή, να κάνουν μια όμορφη ποδηλατάδα στη μικρή τους πόλη!

Νέα

Η Οικογένεια Προϊόντων Stokke Xplory X Μεγαλώνει Με Το Νέο Cool Teal Χρώμα

Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία κατασκευής παιδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, λανσάρει μια νέα απόχρωση για το Stokke® Xplory® X, γιορτάζοντας δύο δεκαετίες ενός καροτσιού που φέρνει γονείς και παιδιά ακόμα πιο κοντά και ενισχύει τον υπέροχο δεσμό τους.