Αρχική / Parents Hub Favorites
Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Στην κατηγορία “Parents Hub Favorites” μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα φανταστικά δρώμενα στην πόλη, όπως παιδικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες. Από επιλογές για εστιατόρια με τα παιδιά μέχρι θεματικά καφέ, πάρτε ιδέες για προσεγμένους χώρους που προσφέρουν άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ξεχωρίστε ανάμεσα σε πλήθος παιχνιδιών και αντικειμένων, δείτε τα καλύτερα της αγοράς και τι νέο κυκλοφορεί. Ανακαλύψτε βιβλία, παιχνίδια, χρηστικά αντικείμενα και είδη δώρων που έχουμε δοκιμάσει και συστήνουμε για εσάς. Εδώ είναι συγκεντρωμένες οι κορυφαίες προτάσεις μας για όλα τα παραπάνω, ώστε να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Νέα
Toys Awards 2022

Toys Awards 2022 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Toys Awards, από την BOUSSIAS. Το  Parents Hub θα συμμετάσχει στα βραβεία ως χορηγός επικοινωνίας. Η ιδρύτρια του Parents Hub, Γιούλη Φιλιππίδου, θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ελεύθερος χρόνος
Τα καλύτερα καφέ για παιδιά

Καφέ Για Παιδιά: 18 Καφετέριες Με Παιδότοπο Και Παιδική Χαρά

Ανακαλύψτε αξιόλογους χώρους στους οποίους και τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια, και εσείς πίνετε τον καφέ που τόσο λαχταράτε. Βρείτε στο άρθρο μας αναλυτική λίστα με καφετέριες με παιδότοπο, καφέ με δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.

Ελεύθερος χρόνος
Παιδικές Κατασκηνώσεις στην Ελλάδα

Παιδικές Κατασκηνώσεις: 11 Κορυφαίες Επιλογές Για Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι

Σε αυτό το άρθρο του Parents Hub δείτε ποιες επιλογές έχετε για παιδικές κατασκηνώσεις στον Δήμο Αθηναίων, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, της Χαλκιδικής, της Πελοποννήσου, αλλά και το εύρος των τιμών τους.

Ελεύθερος χρόνος
Πάρκα για Παιδιά σε όλη την Ελλάδα

23 Εκπληκτικά Πάρκα Για Παιδιά στην Ελλάδα

Είτε είναι μια καθημερινή μέρα, είτε Σαββατοκύριακο αδράξτε την ευκαιρία και εξερευνήστε κάθε πάρκο της περιοχής σας. Χαρίστε σε όλη την οικογένεια στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με την αναλυτική λιστα με τις προτάσεις μας.