Αρχική / Parents Hub Favorites
Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Στην κατηγορία “Parents Hub Favorites” μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα φανταστικά δρώμενα στην πόλη, όπως παιδικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες. Από επιλογές για εστιατόρια με τα παιδιά μέχρι θεματικά καφέ, πάρτε ιδέες για προσεγμένους χώρους που προσφέρουν άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ξεχωρίστε ανάμεσα σε πλήθος παιχνιδιών και αντικειμένων, δείτε τα καλύτερα της αγοράς και τι νέο κυκλοφορεί. Ανακαλύψτε βιβλία, παιχνίδια, χρηστικά αντικείμενα και είδη δώρων που έχουμε δοκιμάσει και συστήνουμε για εσάς. Εδώ είναι συγκεντρωμένες οι κορυφαίες προτάσεις μας για όλα τα παραπάνω, ώστε να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Νέα

Φωνές και Χρώματα

Tο φωνητικό σύνολο En-Chor έρχεται στο Ίλιον Plus με την παράσταση «Φωνές και χρώματα». Μέσα από τις πρωτότυπες χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Σάββα Ρακιντζάκη, το En-Chor παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλο περιεχόμενο.

Νέα

Να Tα Πούμε; Αφηγηματική Παράσταση Για Παιδιά!

Μια αφηγήτρια, μια μουσικός και μια εικαστικός εμπνεύστηκαν την αφηγηματική παράσταση: «Να τα πούμε;». Διάλεξαν ιστορίες από τον κόσμο των παραμυθιών, έγραψαν πρωτότυπη μουσική και σχεδίασαν ήρωες και αντικείμενα που «μιλούν».

Νέα

Όλοι Μαζί Στην Όπερα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει επιλεγμένες παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας.

Νέα

Όταν H Παιδική Λογοτεχνία Συναντά Το Τραγούδι

Εκλεκτοί συγγραφείς της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας εμπνεύστηκαν από την πρόσκληση της Τατιάνας Ζωγράφου και έγραψαν ποιήματα. Οι στίχοι γίνανε τραγούδια και τώρα βαρκούλες που ταξιδεύουν στ’ ανοιχτά για να συναντήσουν τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά.

Νέα

Μια Αγκαλιά Για Τα Πρόωρα Μωρά

«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑ». Γονείς και παιδιά από όλη την Ελλάδα φτιάχνουν «κούκλες δεσίματος» για τα πρόωρα μωρά, υποστηρίζοντας το μήνυμα «Η αγκαλιά του γονέα:μια ισχυρή θεραπεία»

Νέα

Όλοι Μαζί Στην Όπερα – Σειρά Δράσεων Του ΚΠΙΣΝ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, με γνώμονα την καθολική και ισότιμη πρόσβαση όλων των θεατών στις παραστάσεις της, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο δράσεων προσβασιμότητας με τίτλο «Όλοι μαζί στην όπερα».