Αρχική / Parents Hub Favorites
Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Parents Hub Favorites

Στην κατηγορία “Parents Hub Favorites” μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα φανταστικά δρώμενα στην πόλη, όπως παιδικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες. Από επιλογές για εστιατόρια με τα παιδιά μέχρι θεματικά καφέ, πάρτε ιδέες για προσεγμένους χώρους που προσφέρουν άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ξεχωρίστε ανάμεσα σε πλήθος παιχνιδιών και αντικειμένων, δείτε τα καλύτερα της αγοράς και τι νέο κυκλοφορεί. Ανακαλύψτε βιβλία, παιχνίδια, χρηστικά αντικείμενα και είδη δώρων που έχουμε δοκιμάσει και συστήνουμε για εσάς. Εδώ είναι συγκεντρωμένες οι κορυφαίες προτάσεις μας για όλα τα παραπάνω, ώστε να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Νέα

Φωνητικό σύνολο En-Chor «Τα τραγούδια γίναν πάθη…»

Οι μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δημήτρη Λάγιου κ.ά., μαζί με την ποίηση των Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη και τους στίχους των Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Θεοδωράκη θα κοσμήσουν αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Νέα

Mother & Baby Awards 2023 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Tα Mother & Baby Awards 2023 διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS events με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών.

Νέα

Φωνές και Χρώματα

Tο φωνητικό σύνολο En-Chor έρχεται στο Ίλιον Plus με την παράσταση «Φωνές και χρώματα». Μέσα από τις πρωτότυπες χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Σάββα Ρακιντζάκη, το En-Chor παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλο περιεχόμενο.

Νέα

Να Tα Πούμε; Αφηγηματική Παράσταση Για Παιδιά!

Μια αφηγήτρια, μια μουσικός και μια εικαστικός εμπνεύστηκαν την αφηγηματική παράσταση: «Να τα πούμε;». Διάλεξαν ιστορίες από τον κόσμο των παραμυθιών, έγραψαν πρωτότυπη μουσική και σχεδίασαν ήρωες και αντικείμενα που «μιλούν».