Αρχική / Γίνετε Συνεργάτης

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ PARENTS HUB

Είστε ιδιοκτήτης κέντρου προσχολικής αγωγής, νηπιαγωγείου, ή πάροχος κέντρου με παιδικές δραστηριότητες; Ελάτε στην παρέα μας ώστε να σας γνωρίσουν γονείς από όλη την Αθήνα.

Ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα μας και τις δυνατότητες που σας παρέχει η συμμετοχή στην ομάδα του Parents Hub.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας στο τέλος της σελίδας, και θα ετοιμάσουμε μια πρόταση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες προώθησής σας.

Γίνετε συνεργάτης μας και κάνετε το κέντρο σας γνωστό στους γονείς της πόλης.

Email Επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938832855

Τι θα κερδίσετε;

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η επιχείρησή σας προβάλλεται σε γονείς που αναζητούν ένα κέντρο σαν το δικό σας. Έτσι αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο κέντρο σας μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία και φόρμα επικοινωνίας που βρίσκουν οι δυνητικοί πελάτες σας στο Parents Hub.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Μέσα από την ιστοσελίδα του Parents Hub, το κέντρο σας διαφημίζεται χωρίς να κάνετε κάτι εσείς. Έχετε μια σελίδα αποκλειστικά για εσάς, όπου προβάλλεται η επιχείρησή σας και σας παρέχουμε επιλογές επιπλέον μέσων προβολής.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SEO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Κάνουμε έρευνα λέξεων-κλειδιά ώστε να βρούμε τι αναζητούν οι πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας. Έπειτα, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία νέου, 100% πρωτότυπου περιεχομένου όπου τονίζουμε όλα εκείνα που κάνουν την επιχείρησή σας μοναδική.

Δεν Κρατάμε Προμήθεια

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ξεκάθαρες και αφορούν μόνο στο κομμάτι της δικής μας προσωπικής εργασίας και της διάθεσης χώρου στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε εγγραφή πελάτη στο κέντρο σας λαμβάνετε το 100% του ποσού που χρεώνετε.

Reporting

Ανάλογα με το πακέτο προβολής που έχετε επιλέξει, σας ενημερώνουμε για την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας και τον αριθμό των ατόμων που ενδιαφέρθηκαν για την επιχείρησή σας.

Επιλογή Πακέτου

Επιλέγετε το πακέτο προβολής που ταιριάζει σε εσάς και τον τύπο επιχείρησης που έχετε. Βρείτε τις κατάλληλες υπηρεσίες και αυξήστε τις εγγραφές σας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.