Αρχική / Parents Hub Favorites / Ελεύθερος χρόνος
Ελεύθερος χρόνος

Ελεύθερος χρόνος

Ελεύθερος χρόνος

Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι εξίσου σημαντικός με τον χρόνο που περνούν στο σχολείο. Μέσα από τις εμπειρίες του παιχνιδιού και της διασκέδασης ψυχαγωγούνται, μαθαίνουν καινούρια πράγματα και ανακαλύπτουν περισσότερα στοιχεία για τον εαυτό τους. Από την ανάγνωση ενός βιβλίου μέχρι τη δοκιμή ενός νέου σπορ, μπορεί να ανοίξει για τα παιδιά ένας νέος κόσμος.

Στην ενότητα “Ελεύθερος χρόνος” θα βρείτε ιδέες για τους καλύτερους χώρους όπως παιδότοποι, πάρκα, ή μουσεία για να περάσετε καταπληκτικές οικογενειακές στιγμές σε μέρη με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Επίσης παραθέτουμε κατασκηνώσεις και άλλες δραστηριότητες όπου τα παιδιά μαθαίνουν να είναι ανεξάρτητα και καλλιεργούν δεξιότητες που θα τα συντροφεύουν μια ζωή.

Ελεύθερος χρόνος
Τα καλύτερα καφέ για παιδιά

Καφέ Για Παιδιά: 17 Καφετέριες Με Παιδότοπο Και Παιδική Χαρά

Ανακαλύψτε αξιόλογους χώρους στους οποίους και τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια, και εσείς πίνετε τον καφέ που τόσο λαχταράτε. Βρείτε στο άρθρο μας αναλυτική λίστα με καφετέριες με παιδότοπο, καφέ με δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.

Ελεύθερος χρόνος
Πάρκα για Παιδιά σε όλη την Ελλάδα

27 Εκπληκτικά Πάρκα Για Παιδιά Και Παιδικές Χαρές Στην Ελλάδα

Είτε είναι μια καθημερινή μέρα, είτε Σαββατοκύριακο αδράξτε την ευκαιρία και εξερευνήστε κάθε πάρκο της περιοχής σας. Χαρίστε σε όλη την οικογένεια στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με την αναλυτική λιστα με τις προτάσεις μας.