ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια Είναι Τα Πιο Γνωστά Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια Για Παιδιά;

Μερικά από τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια για παιδιά είναι “Ο Καρυοθραύστης”, η “Χριστουγεννιάτικη ιστορία” και “Γκριντς, ο κατεργάρης των Χριστουγέννων”.

Υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια Του Τριβιζά;

Ο Ευγένιος Τριβιζάς έχει γράψει αρκετά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, όπως “Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι”, “Ένα ελατάκι για τον Τάκη” και το “Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους”.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια Για Μικρά Παιδιά;

Μερικά από τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια για μικρά παιδιά είναι τα “Ο Αϊ-Βασίλης ξεκινά!”, “Ο δικός μας Άγιος Βασιίλης” και “Ο επισκέπτης των Χριστουγέννων”.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Βιβλία Με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες Για Παιδιά Δημοτικού;

Κάποια βιβλία με ενδιαφέρουσες Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες για παιδιά δημοτικού είναι τα “Επιχείρηση Τρίγωνα Κάλαντα”, “Αγιοβασιλέματα” και “Τα Χριστούγεννα του Κλουζ”.

Συγγραφική Ομάδα Parents Hub
Συγγραφική Ομάδα Του Parents Hub

Parents Hub Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους του site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα

Να Tα Πούμε; Αφηγηματική Παράσταση Για Παιδιά!

Μια αφηγήτρια, μια μουσικός και μια εικαστικός εμπνεύστηκαν την αφηγηματική παράσταση: «Να τα πούμε;». Διάλεξαν ιστορίες από τον κόσμο των παραμυθιών, έγραψαν πρωτότυπη μουσική και σχεδίασαν ήρωες και αντικείμενα που «μιλούν».

Νέα

Φωνές και Χρώματα

Tο φωνητικό σύνολο En-Chor έρχεται στο Ίλιον Plus με την παράσταση «Φωνές και χρώματα». Μέσα από τις πρωτότυπες χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Σάββα Ρακιντζάκη, το En-Chor παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλο περιεχόμενο.