ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς Αλλάζουμε Κατεύθυνση Στο Πατίνι;

Τα περισσότερα πατίνια που έχουν φτιαχτεί για μικρά παιδιά έχουν έξυπνο μηχανισμό οδήγησης. Έτσι, για να αλλάξουμε κατεύθυνση σε ένα πατίνι με 3 ρόδες, πιέζουμε ελαφρά (γέρνουμε) προς το σημείο που θέλουμε να πάμε και οι ρόδες κάνουν μια ανεπαίσθητη - και άρα πιο ασφαλή - στροφή προς τα κει. Δεν στρίβουν, δηλαδή, όπως τα δίτροχα πατίνια ή τα ποδήλατα.

Να Επιλέξω Πατίνι Με 3 Ρόδες Ή Με 2 Ρόδες;

Τα σημαντικότερα κριτήρια για να αποφασίσετε ανάμεσα στα δύο είδη είναι η ικανότητα του παιδιού να ισορροπεί, η ικανότητα του παιδιού να στρίβει και η ηλικία του παιδιού.

Ποιο Είναι Το Καταλληλότερο Πατίνι Για Μωρά;

Πριν κλείσει χρόνο, ένα παιδί δεν είναι σε θέση να οδηγήσει πατίνι. Από τους 12 μήνες και μετά, υπάρχουν επιλογές από πατίνια για μωρά ή νήπια που διευκολύνουν τη μετάβαση από καθιστή θέση σε όρθια. Τα βρεφικά πατίνια είναι στην ουσία σκούτερ καθιστής θέσης ή με 3 ρόδες.

Ποιο Είναι Το Καλύτερο Πατίνι Για 2-3 Ετών Παιδί;

Για παιδιά 2 ή 3 χρονών, το καλύτερο πατίνι είναι εκείνο με 3 ρόδες ή με κάθισμα. Αν είναι το πρώτο πατίνι του παιδιού και δεν οδηγάει ποδήλατο, είναι νωρίς για πατίνι με 2 ρόδες.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα

Όταν H Παιδική Λογοτεχνία Συναντά Το Τραγούδι

Εκλεκτοί συγγραφείς της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας εμπνεύστηκαν από την πρόσκληση της Τατιάνας Ζωγράφου και έγραψαν ποιήματα. Οι στίχοι γίνανε τραγούδια και τώρα βαρκούλες που ταξιδεύουν στ’ ανοιχτά για να συναντήσουν τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά.