ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι Είναι Ένα Facebook Group Για Γονείς;

Τα Facebook Groups για γονείς είναι ομάδες που απευθύνονται σε μαμάδες, μπαμπάδες ή και στους δύο γονείς και καταπιάνονται με θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, όπως φροντίδας, διατροφής, διαπαιδαγώγησης.

Τι Προσφέρουν Τα Facebook Groups;

Εκτός από στήριξη από πλευράς των διαχειριστών και των μελών για συγκεκριμένα γονεϊκά θέματα, πολλές ομάδες του Facebook δίνουν τη δυνατότητα σε χρήστες να κάνουν κάποια ερώτηση ανώνυμα.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Facebook Groups Για Γονείς;

Μπορείτε να βρείτε πολλά Groups στο Facebook για γονείς - τόσο ελληνικά όσο και ξένα. Εμείς σας παραθέτουμε τα καλύτερα από αυτά στην Ελλάδα σύμφωνα με τη δική μας γνώση και εμπειρία.

Σε Ποιες Περιπτώσεις Είναι Ιδιαιτέρως Χρήσιμα τα Facebook Groups;

Κάθε γονιός συμμετέχει για άλλους λόγους σε μία ή περισσότερες ομάδες. Εκεί οι γονείς μπορούν να θέσουν ένα εξειδικευμένο ερώτημα εφόσον δεν είναι διαθέσιμη κάποια απάντηση στο διαδίκτυο.

Συγγραφική Ομάδα Parents Hub
Συγγραφική Ομάδα Του Parents Hub

Parents Hub Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους του site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα

Μια Αγκαλιά Για Τα Πρόωρα Μωρά

«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑ». Γονείς και παιδιά από όλη την Ελλάδα φτιάχνουν «κούκλες δεσίματος» για τα πρόωρα μωρά, υποστηρίζοντας το μήνυμα «Η αγκαλιά του γονέα:μια ισχυρή θεραπεία»

Νέα

Όλοι Μαζί Στην Όπερα – Σειρά Δράσεων Του ΚΠΙΣΝ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, με γνώμονα την καθολική και ισότιμη πρόσβαση όλων των θεατών στις παραστάσεις της, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο δράσεων προσβασιμότητας με τίτλο «Όλοι μαζί στην όπερα».