ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι Είναι Ένα Facebook Group Για Γονείς;

Τα Facebook Groups για γονείς είναι ομάδες που απευθύνονται σε μαμάδες, μπαμπάδες ή και στους δύο γονείς και καταπιάνονται με θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, όπως φροντίδας, διατροφής, διαπαιδαγώγησης.

Τι Προσφέρουν Τα Facebook Groups;

Εκτός από στήριξη από πλευράς των διαχειριστών και των μελών για συγκεκριμένα γονεϊκά θέματα, πολλές ομάδες του Facebook δίνουν τη δυνατότητα σε χρήστες να κάνουν κάποια ερώτηση ανώνυμα.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Facebook Groups Για Γονείς;

Μπορείτε να βρείτε πολλά Groups στο Facebook για γονείς - τόσο ελληνικά όσο και ξένα. Εμείς σας παραθέτουμε τα καλύτερα από αυτά στην Ελλάδα σύμφωνα με τη δική μας γνώση και εμπειρία.

Σε Ποιες Περιπτώσεις Είναι Ιδιαιτέρως Χρήσιμα τα Facebook Groups;

Κάθε γονιός συμμετέχει για άλλους λόγους σε μία ή περισσότερες ομάδες. Εκεί οι γονείς μπορούν να θέσουν ένα εξειδικευμένο ερώτημα εφόσον δεν είναι διαθέσιμη κάποια απάντηση στο διαδίκτυο.

Συγγραφική Ομάδα Parents Hub
Συγγραφική Ομάδα Του Parents Hub

Parents Hub Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους του site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελεύθερος χρόνος
Πάρκα για Παιδιά σε όλη την Ελλάδα

23 Εκπληκτικά Πάρκα Για Παιδιά στην Ελλάδα

Είτε είναι μια καθημερινή μέρα, είτε Σαββατοκύριακο αδράξτε την ευκαιρία και εξερευνήστε κάθε πάρκο της περιοχής σας. Χαρίστε σε όλη την οικογένεια στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με την αναλυτική λιστα με τις προτάσεις μας.

Νέα
Toys Awards 2022

Toys Awards 2022 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Toys Awards, από την BOUSSIAS. Το  Parents Hub θα συμμετάσχει στα βραβεία ως χορηγός επικοινωνίας. Η ιδρύτρια του Parents Hub, Γιούλη Φιλιππίδου, θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ελεύθερος χρόνος
Παιδικές Κατασκηνώσεις στην Ελλάδα

Παιδικές Κατασκηνώσεις: 11 Κορυφαίες Επιλογές Για Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι

Σε αυτό το άρθρο του Parents Hub δείτε ποιες επιλογές έχετε για παιδικές κατασκηνώσεις στον Δήμο Αθηναίων, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, της Χαλκιδικής, της Πελοποννήσου, αλλά και το εύρος των τιμών τους.