ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς Σχεδιάζουμε Ένα Παιδικό Δωμάτιο;

Το ιδανικό παιδικό δωμάτιο είναι απλό και ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα του παιδιού / των παιδιών που θα το χρησιμοποιούν. Δίνουμε βάση στο παιχνίδι και στην άνεση του γραφείου και παρέχουμε δυνατότητες για προσωπικό χώρο.

Τι Χρειάζεται Να Υπάρχει Μέσα Στο Παιδικό Δωμάτιο;

Τα απαραίτητα ενός υπνοδωματίου για παιδιά είναι κρεβάτι, βιβλιοθήκη, γραφείο, διακόσμηση σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους ή με τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και στοιχεία που τα εμπνέουν για μάθηση και παιχνίδι.

Πώς Φτιάχνουμε Ένα Μικρό Παιδικό Δωμάτιο Για 2 Παιδιά;

Ξεκινάμε κάνοντας μια κουβέντα με τα παιδιά εξηγώντας τους πως πρόκειται να μοιραστούν το δωμάτιο (αν δεν το κάνουν ήδη). Φροντίζουμε να αισθάνεται κάθε παιδί πως έχει το δικό του χώρο με έξυπνες λύσεις, όπως κουρτίνες, κλπ.

Τι Κάνουμε Αν Έχουμε Μικρό Παιδικό Δωμάτιο;

Το σημαντικότερο σε κάθε μικρό δωμάτιο είναι η οργάνωση και η συχνή τακτοποίηση ώστε να μην φαίνεται ασυγύριστο και μικραίνει ο χώρος. Αποφεύγουμε τα ογκώδη έπιπλα και εκμεταλλευόμαστε το χώρο των τοίχων με ράφια.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα
Το Γονεοτροφείο

Το Γονεοτροφείο – Θεατρική Παράσταση Για Παιδιά

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Δημήτρης Φωτόπουλος ΙΚΕ παρουσιάζουν την παράσταση για παιδιά “Το Γονεοτροφείο” του Χρήστου Δασκαλάκη, σε σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου από τις αρχές Νοέμβρη στο Θέατρο Nous.

Ελεύθερος χρόνος
Παιδικές Κατασκηνώσεις στην Ελλάδα

Παιδικές Κατασκηνώσεις: 11 Κορυφαίες Επιλογές Για Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι

Σε αυτό το άρθρο του Parents Hub δείτε ποιες επιλογές έχετε για παιδικές κατασκηνώσεις στον Δήμο Αθηναίων, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, της Χαλκιδικής, της Πελοποννήσου, αλλά και το εύρος των τιμών τους.