ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς Σχεδιάζουμε Ένα Παιδικό Δωμάτιο;

Το ιδανικό παιδικό δωμάτιο είναι απλό και ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα του παιδιού / των παιδιών που θα το χρησιμοποιούν. Δίνουμε βάση στο παιχνίδι και στην άνεση του γραφείου και παρέχουμε δυνατότητες για προσωπικό χώρο.

Τι Χρειάζεται Να Υπάρχει Μέσα Στο Παιδικό Δωμάτιο;

Τα απαραίτητα ενός υπνοδωματίου για παιδιά είναι κρεβάτι, βιβλιοθήκη, γραφείο, διακόσμηση σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους ή με τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και στοιχεία που τα εμπνέουν για μάθηση και παιχνίδι.

Πώς Φτιάχνουμε Ένα Μικρό Παιδικό Δωμάτιο Για 2 Παιδιά;

Ξεκινάμε κάνοντας μια κουβέντα με τα παιδιά εξηγώντας τους πως πρόκειται να μοιραστούν το δωμάτιο (αν δεν το κάνουν ήδη). Φροντίζουμε να αισθάνεται κάθε παιδί πως έχει το δικό του χώρο με έξυπνες λύσεις, όπως κουρτίνες, κλπ.

Τι Κάνουμε Αν Έχουμε Μικρό Παιδικό Δωμάτιο;

Το σημαντικότερο σε κάθε μικρό δωμάτιο είναι η οργάνωση και η συχνή τακτοποίηση ώστε να μην φαίνεται ασυγύριστο και μικραίνει ο χώρος. Αποφεύγουμε τα ογκώδη έπιπλα και εκμεταλλευόμαστε το χώρο των τοίχων με ράφια.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα

Όταν H Παιδική Λογοτεχνία Συναντά Το Τραγούδι

Εκλεκτοί συγγραφείς της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας εμπνεύστηκαν από την πρόσκληση της Τατιάνας Ζωγράφου και έγραψαν ποιήματα. Οι στίχοι γίνανε τραγούδια και τώρα βαρκούλες που ταξιδεύουν στ’ ανοιχτά για να συναντήσουν τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά.

Νέα

Όλοι Μαζί Στην Όπερα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει επιλεγμένες παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας.