ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιο είναι το πιο πολυδιαβασμένο παιδικό βιβλίο;

Αν και είναι πολλά στη λίστα, κάποια από τα πιο πολυδιαβασμένα παιδικά βιβλία είναι ο “Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος”, η “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” και ο “Μικρός Πρίγκιπας”.

Ποιος είναι ο καλύτερος ξένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων;

Ο Roald Dahl θεωρείται ένας από τους καλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στον οποίο χρωστάμε καταπληκτικούς τίτλους, όπως ο “Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” και η “Ματίλντα”.

Ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας συγγραφέας παιδικών βιβλίων;

Έχουμε την τύχη να υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι και ταλαντούχοι συγγραφείς λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά στην Ελλάδα. Μερικοί από αυτούς είναι η Πηνελόπη Δέλτα, η Άλκη Ζέη, η Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, ο Ευγένιος Τριβιζάς και ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος.

Από ποια ηλικία πρέπει να διαβάζουμε παραμύθια στα παιδιά;

Δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για να ξεκινήσουμε να διαβάζουμε στα παιδιά, αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Τα παιδιά μπορούν να ωφεληθούν από το διάβασμα σε κάθε ηλικία, ακόμα και από τη βρεφική.

Γιούλη Φιλιππίδου, Αρθρογράφος και Ιδρύτρια του Parents Hub
Αρθρογράφος & Ιδρύτρια του Parents Hub

Γιούλη Φιλιππίδου

Δείτε το προφίλ και όλα τα άρθρα της ιδρύτριας του Parents Hub, Γιούλης Φιλιππίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα
Toys Awards 2022

Toys Awards 2022 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Toys Awards, από την BOUSSIAS. Το  Parents Hub θα συμμετάσχει στα βραβεία ως χορηγός επικοινωνίας. Η ιδρύτρια του Parents Hub, Γιούλη Φιλιππίδου, θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Νέα

Όλοι Μαζί Στην Όπερα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει επιλεγμένες παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας.

Νέα
Mother And Baby Awards 2022

Mother & Baby Awards 2022 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Τα Mother & Baby Awards 2022 είναι μια γιορτή για την οικογένεια που επιβραβεύει καινοτόμα προϊόντα. Το Parents Hub ήταν χορηγός επικοινωνίας και η Founder Γιούλη Φιλιππίδου ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.