ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιά Είναι Η Καλύτερη Ενδοεπικοινωνία Μωρού;

H καλύτερη ενδοεπικοινωνία για μωρά είναι εκείνη που ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε γονιού. Το βασικό κριτήριο επιλογής είναι το μέγεθος του σπιτιού σας. Ειδικά αν το μωρό θα βρίσκεται σε άλλο όροφο από εσάς, χρειάζεστε μια συσκευή με μεγάλη εμβέλεια.

Μέχρι Τι Ηλικία Πρέπει Να Χρησιμοποιείτε Ενδοεπικοινωνία Μωρού;

Ενώ δεν υπάρχει σαφής απάντηση σχετικά με την ιδανική ηλικία, από τα 3 και μετά (και αρκετά νωρίτερα σε πολλές περιπτώσεις) τα παιδιά αρχίζουν να έχουν ανάγκη να αισθάνονται ότι οι γονείς τα εμπιστεύονται.

Τι Είδη Ενδοεπικοινωνίας Μωρού Υπάρχουν;

Υπάρχουν baby monitors με ήχο, με κάμερα (μία ή και παραπανω), με αμφίδρομη επικοινωνία, με ανίχνευση αναπνοής, με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο, με WiFi και με οθόνες με φως ή δόνηση για γονείς με μειωμένη ακοή.

Τι Εμβέλεια Έχουν Οι Ενδοεπικοινωνίες Μωρού;

Οι περισσότερες συσκευές ενδοεπικοινωνίας φτάνουν τα 50μ σε εσωτερικούς χώρους και τα 300μ σε εξωτερικούς χώρους. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η εμβέλεια τόσο στη μία περίπτωση όσο και στην άλλη.

Υπάρχουν Baby Monitors Με Χαμηλή Ή Χωρίς Καθόλου Ακτινοβολία;

Υπάρχουν baby monitors που εκπέμπουν μόνο σε χαμηλές συχνότητες (35 έως 50 MHz) χρησιμοποιώντας αναλογική διαμόρφωση συχνότητας (όμοια με ενός ραδιοφωνου FM). Αυτά έχουν μόνο ήχο, όχι εικόνα.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελεύθερος χρόνος
Πάρκα για Παιδιά σε όλη την Ελλάδα

27 Εκπληκτικά Πάρκα Για Παιδιά Και Παιδικές Χαρές Στην Ελλάδα

Είτε είναι μια καθημερινή μέρα, είτε Σαββατοκύριακο αδράξτε την ευκαιρία και εξερευνήστε κάθε πάρκο της περιοχής σας. Χαρίστε σε όλη την οικογένεια στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με την αναλυτική λιστα με τις προτάσεις μας.

Νέα
Το Γονεοτροφείο

Το Γονεοτροφείο – Θεατρική Παράσταση Για Παιδιά

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Δημήτρης Φωτόπουλος ΙΚΕ παρουσιάζουν την παράσταση για παιδιά “Το Γονεοτροφείο” του Χρήστου Δασκαλάκη, σε σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου από τις αρχές Νοέμβρη στο Θέατρο Nous.

Νέα

Φωνητικό σύνολο En-Chor «Τα τραγούδια γίναν πάθη…»

Οι μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δημήτρη Λάγιου κ.ά., μαζί με την ποίηση των Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη και τους στίχους των Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Θεοδωράκη θα κοσμήσουν αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.