ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιά Είναι Η Καλύτερη Ενδοεπικοινωνία Μωρού;

H καλύτερη ενδοεπικοινωνία για μωρά είναι εκείνη που ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε γονιού. Το βασικό κριτήριο επιλογής είναι το μέγεθος του σπιτιού σας. Ειδικά αν το μωρό θα βρίσκεται σε άλλο όροφο από εσάς, χρειάζεστε μια συσκευή με μεγάλη εμβέλεια.

Μέχρι Τι Ηλικία Πρέπει Να Χρησιμοποιείτε Ενδοεπικοινωνία Μωρού;

Ενώ δεν υπάρχει σαφής απάντηση σχετικά με την ιδανική ηλικία, από τα 3 και μετά (και αρκετά νωρίτερα σε πολλές περιπτώσεις) τα παιδιά αρχίζουν να έχουν ανάγκη να αισθάνονται ότι οι γονείς τα εμπιστεύονται.

Τι Είδη Ενδοεπικοινωνίας Μωρού Υπάρχουν;

Υπάρχουν baby monitors με ήχο, με κάμερα (μία ή και παραπανω), με αμφίδρομη επικοινωνία, με ανίχνευση αναπνοής, με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο, με WiFi και με οθόνες με φως ή δόνηση για γονείς με μειωμένη ακοή.

Τι Εμβέλεια Έχουν Οι Ενδοεπικοινωνίες Μωρού;

Οι περισσότερες συσκευές ενδοεπικοινωνίας φτάνουν τα 50μ σε εσωτερικούς χώρους και τα 300μ σε εξωτερικούς χώρους. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η εμβέλεια τόσο στη μία περίπτωση όσο και στην άλλη.

Υπάρχουν Baby Monitors Με Χαμηλή Ή Χωρίς Καθόλου Ακτινοβολία;

Υπάρχουν baby monitors που εκπέμπουν μόνο σε χαμηλές συχνότητες (35 έως 50 MHz) χρησιμοποιώντας αναλογική διαμόρφωση συχνότητας (όμοια με ενός ραδιοφωνου FM). Αυτά έχουν μόνο ήχο, όχι εικόνα.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα

Η Οικογένεια Προϊόντων Stokke Xplory X Μεγαλώνει Με Το Νέο Cool Teal Χρώμα

Η Stokke, η σκανδιναβική εταιρεία κατασκευής παιδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, λανσάρει μια νέα απόχρωση για το Stokke® Xplory® X, γιορτάζοντας δύο δεκαετίες ενός καροτσιού που φέρνει γονείς και παιδιά ακόμα πιο κοντά και ενισχύει τον υπέροχο δεσμό τους.

Νέα

Κυκλοφορώ Στον Δρόμο Με Ασφάλεια: Μια Βόλτα Με Το Ποδήλατο

Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς «Κυκλοφορώ στον δρόμο με ασφάλεια: Μια βόλτα με το ποδήλατο!» θα βρείτε όλες τις σωστές συμβουλές από τον παππού Μάκη, καθώς βοηθάει τα εγγόνια του, τη Δήμητρα, τον Σταύρο και τη Στυλιανή, να κάνουν μια όμορφη ποδηλατάδα στη μικρή τους πόλη!