ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιες Είναι Οι Πιο Κατάλληλες Ευχές Για Βάπτιση;

“Εύχομαι σε εσάς και το μωρό σας όλα τα καλά του κόσμου. Καλή επιτυχία στην βάπτιση.” “Σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές για το παιδάκι σας σήμερα στη βάπτισή του.” και “Με τη βάπτιση του μωρού σας, εύχομαι η ζωή του να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία. “

Ποιες Είναι Οι Πιο Κατάλληλες Ευχές Για Βάπτιση Αγοριού;

“Μικρέ μας άγγελε, να είσαι πάντα ευλογημένος και να ευχαριστιέσαι το όνομα που σου δώσανε σήμερα.” και “Συγχαρητήρια για τη βάπτιση του γιου σας. Μεγάλη μέρα η σημερινή για εκείνον και για την οικογένειά σας.”

Ποιες Είναι Οι Πιο Κατάλληλες Ευχές Για Βάπτιση Κοριτσιού;

“Είσαι μια όμορφη μπέμπα με ένα ακόμα πιο όμορφο όνομα. Πολλές ευχές για τη μέρα της βάπτισής σου.” και “Συγχαρητήρια για τη βάπτιση της κορούλας σας. Να είναι ο δρόμος της πάντα με φως.”

Υπάρχουν Ευχές Για Γάμο Και Βάπτιση;

Βεβαίως. “Σήμερα παντρεύονται δυο καλοί μου φίλοι και βαφτίζουν το μωρό τους. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι.” και “Συγχαρητήρια για το γάμο και τη βάπτιση του παιδιού σας! Να έχετε μια ζωή γεμάτη ευδαιμονία.”

Συγγραφική Ομάδα Parents Hub
Συγγραφική Ομάδα Του Parents Hub

Parents Hub Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους του site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δραστηριότητες Για Βρέφη

Δραστηριότητες Για Βρέφη 18 Μηνών: 12 Απίθανες Ασχολίες Για Δημιουργική Απασχόληση

Bρείτε πρωτότυπες ιδέες για δραστηριότητες για βρέφη 18 μηνών για όλους εσάς που λατρεύετε να περνάτε χρόνο με τα παιδιά σας και θέλετε να ανανεώσετε τη γκάμα των παιχνιδιών σας.