ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι Δώρο Να Πάρω Στη Μαμά Μου Για Τα Χριστούγεννα;

Συνήθως για τα Χριστούγεννα δε θέλουμε να πάρουμε κάτι απλό. Ένα κόσμημα, μια κοσμηματοθήκη ή ένα σετ με ευωδιαστά καλλυντικά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια μαμά για να νιώσει ξεχωριστή.

Τι Δώρο Να Κάνω Στη Μαμά Μου Για Τα Γενέθλιά Της;

Την ημέρα των γενεθλίων της μαμάς δεν αρκεί ένα μπουκέτο λουλούδια. Κι αυτό γιατί είναι η δική της μέρα και της αξίζει ένα δώρο που δείχνει ότι την ξέρουμε καλά. Κολιέ, αρώματα, τσάντες ή ακόμα και πιτζάμες μπορούν να συνθέσουν το τέλειο δώρο.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Δώρα Για Τη Γιορτή Της Μητέρας;

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας είναι ένα τηλέφωνο ή μια αγκαλιά. Όμως υπάρχουν πολλές ιδέες δώρου από πρακτικά αντικείμενα μέχρι λουλούδια που θα ομορφύνουν το χώρο της.

Ποιο Είναι Ένα Πρωτότυπο Δώρο Για Μαμά;

Πρωτότυπο μπορεί να είναι οποιοδήποτε δώρο δεν το περιμένει, όπως μια έκπληξη - είτε είναι πάρτυ είτε πρωινό στο κρεβάτι. Όμως και ένα κολιέ / βραχιόλι που γράφει “μαμά” ή μια προσωποποιημένη κούπα μπορεί να είναι πρωτότυπα δώρα για μαμά.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα

Κυκλοφορώ Στον Δρόμο Με Ασφάλεια: Μια Βόλτα Με Το Ποδήλατο

Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς «Κυκλοφορώ στον δρόμο με ασφάλεια: Μια βόλτα με το ποδήλατο!» θα βρείτε όλες τις σωστές συμβουλές από τον παππού Μάκη, καθώς βοηθάει τα εγγόνια του, τη Δήμητρα, τον Σταύρο και τη Στυλιανή, να κάνουν μια όμορφη ποδηλατάδα στη μικρή τους πόλη!

Νέα
Toys Awards 2022

Toys Awards 2022 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Toys Awards, από την BOUSSIAS. Το  Parents Hub θα συμμετάσχει στα βραβεία ως χορηγός επικοινωνίας. Η ιδρύτρια του Parents Hub, Γιούλη Φιλιππίδου, θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Νέα

Όταν H Παιδική Λογοτεχνία Συναντά Το Τραγούδι

Εκλεκτοί συγγραφείς της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας εμπνεύστηκαν από την πρόσκληση της Τατιάνας Ζωγράφου και έγραψαν ποιήματα. Οι στίχοι γίνανε τραγούδια και τώρα βαρκούλες που ταξιδεύουν στ’ ανοιχτά για να συναντήσουν τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά.