ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι Δώρο Να Πάρω Στη Μαμά Μου Για Τα Χριστούγεννα;

Συνήθως για τα Χριστούγεννα δε θέλουμε να πάρουμε κάτι απλό. Ένα κόσμημα, μια κοσμηματοθήκη ή ένα σετ με ευωδιαστά καλλυντικά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια μαμά για να νιώσει ξεχωριστή.

Τι Δώρο Να Κάνω Στη Μαμά Μου Για Τα Γενέθλιά Της;

Την ημέρα των γενεθλίων της μαμάς δεν αρκεί ένα μπουκέτο λουλούδια. Κι αυτό γιατί είναι η δική της μέρα και της αξίζει ένα δώρο που δείχνει ότι την ξέρουμε καλά. Κολιέ, αρώματα, τσάντες ή ακόμα και πιτζάμες μπορούν να συνθέσουν το τέλειο δώρο.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Δώρα Για Τη Γιορτή Της Μητέρας;

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας είναι ένα τηλέφωνο ή μια αγκαλιά. Όμως υπάρχουν πολλές ιδέες δώρου από πρακτικά αντικείμενα μέχρι λουλούδια που θα ομορφύνουν το χώρο της.

Ποιο Είναι Ένα Πρωτότυπο Δώρο Για Μαμά;

Πρωτότυπο μπορεί να είναι οποιοδήποτε δώρο δεν το περιμένει, όπως μια έκπληξη - είτε είναι πάρτυ είτε πρωινό στο κρεβάτι. Όμως και ένα κολιέ / βραχιόλι που γράφει “μαμά” ή μια προσωποποιημένη κούπα μπορεί να είναι πρωτότυπα δώρα για μαμά.

Parents Hub Product Review Team
Ομάδα Αξιολόγησης Προϊόντων Του Parents Hub

Parents Hub Product Review Team

Δείτε λίγα λόγια για τους αρθρογράφους που αξιολογούν, προτείνουν προϊόντα στο site και το υπόβαθρο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα
Mother And Baby Awards 2022

Mother & Baby Awards 2022 Με Χορηγό Επικοινωνίας Το Parents Hub

Τα Mother & Baby Awards 2022 είναι μια γιορτή για την οικογένεια που επιβραβεύει καινοτόμα προϊόντα. Το Parents Hub ήταν χορηγός επικοινωνίας και η Founder Γιούλη Φιλιππίδου ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.

Νέα

Φωνές και Χρώματα

Tο φωνητικό σύνολο En-Chor έρχεται στο Ίλιον Plus με την παράσταση «Φωνές και χρώματα». Μέσα από τις πρωτότυπες χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Σάββα Ρακιντζάκη, το En-Chor παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλο περιεχόμενο.

Νέα

Φωνητικό σύνολο En-Chor «Τα τραγούδια γίναν πάθη…»

Οι μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δημήτρη Λάγιου κ.ά., μαζί με την ποίηση των Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη και τους στίχους των Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Θεοδωράκη θα κοσμήσουν αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.